a&m impact

a&m impact is een Internetmarketing gelegen aan Innovatieweg 26-03 in Doetinchem.

Meer informatie over a&m impact in Doetinchem

Wij werken samen met verschillende zorginstellingen en delen graag onze kennis en ontwikkelde toepassingen. Als ICT-leverancier van een zorginstelling kun je bij ons terecht voor een sociaal intranet of webportaal als aanvulling op je productportfolio. We vertellen je graag waarom we doen wat we doen en wie we zijn. Ook hebben we vacatures als je bij ons wilt komen werken. We willen graag met je in contact komen! Onze oplossingen hebben een impact op de digitale communicatie in de zorg en zorgen ervoor dat intern en extern communiceren makkelijk en leuk is. We communiceren digitaal en persoonlijk met iedereen. Daarnaast kun je bij ons het laatste nieuws en projecten vinden. Laten we kennismaken!

Wil je weten wat a&m impact verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van a&m impact of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij a&m impact? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je a&m impact het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar a&m impact reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. a&m impact

Bezoekers bekeken ook