AchterhoekSup - Suppen Doetinchem - Activiteit Doetinchem

AchterhoekSup - Suppen Doetinchem - Activiteit Doetinchem is een Verhuurbedrijf voor watersportartikelen gelegen aan Wijnbergseweg 2 in Doetinchem.

Meer informatie over AchterhoekSup - Suppen Doetinchem - Activiteit Doetinchem in Doetinchem

Bij AchterhoekSup kun je nu komen suppen op de oude Ijssel! Suppen is een populaire watersport en de perfecte combinatie van actie en rust. Het is makkelijk aan te leren en goed voor je gezondheid, omdat je alle spieren gebruikt. Je kunt bij AchterhoekSup suppen langs de prachtige Oude Ijssel in Doetinchem, langs de ijsselkade, natuurgebieden, ijstenten en mooie bruggen. Ook scholen zijn welkom bij AchterhoekSup voor een leuke activiteit of sportdag. Daarnaast kun je bij AchterhoekSup terecht voor bedrijfsuitjes, teamuitjes, vriendenuitjes of familiedagen. Het team van AchterhoekSup staat voor je klaar en er zijn verschillende soorten sups om uit te kiezen. Parkeren kan aan de rand van De Bleek op 30 seconden lopen en na het suppen kun je de stad Doetinchem verkennen op 2 minuten lopen.

Wil je weten wat AchterhoekSup - Suppen Doetinchem - Activiteit Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AchterhoekSup - Suppen Doetinchem - Activiteit Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AchterhoekSup - Suppen Doetinchem - Activiteit Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AchterhoekSup - Suppen Doetinchem - Activiteit Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar AchterhoekSup - Suppen Doetinchem - Activiteit Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AchterhoekSup – Suppen Doetinchem – Activiteit Doetinchem

Bezoekers bekeken ook