Airsoft Adventures

Airsoft Adventures is een Centrum voor avontuurlijke sporten gelegen aan Koningsweg 5 in Wehl.

Meer informatie over Airsoft Adventures in Wehl

Airsoft Achterhoek is een airsoft-locatie in Wehl die een unieke speelervaring biedt. Je kunt zelf airsoft spelen met je eigen uitrusting of een uitrusting huren. Er zijn gecertificeerde instructeurs beschikbaar om je vaardigheden uit te breiden. Elke zondag kun je deelnemen aan een Open Skirm als lid van de NABV of als introducee. Op de website van Airsoft Achterhoek kun je je inschrijven voor deze skirms en ook terecht voor verschillende airsoft-arrangementen als je geen eigen uitrusting hebt. Daarnaast kun je bij Airsoftjunkie.nl terecht voor de aanschaf van airsoft-benodigdheden. Airsoft Achterhoek is onderdeel van TeamGameZ.

Wil je weten wat Airsoft Adventures verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Airsoft Adventures of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Airsoft Adventures? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Airsoft Adventures het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Airsoft Adventures reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Airsoft Adventures

Bezoekers bekeken ook