Amac

Amac is een Computerwinkel gelegen aan Catharinastraat 13 in Doetinchem.

Meer informatie over Amac in Doetinchem

Amac Doetinchem is een winkel in de Catharinastraat, op korte afstand van de Catharina-parkeergarage. Het team staat klaar om je te helpen en de winkel biedt verschillende services, zoals officiële Apple-reparaties en persoonlijk advies van Apple-getrainde sales advisors. Daarnaast kun je bij Amac je oude Apple-apparaten inruilen voor korting op een nieuw apparaat. De winkel biedt ook gratis bezorging bij online bestellingen en de mogelijkheid om je oude Apple-apparaat in te leveren voor korting op een nieuwe, waarbij je maandelijks een bedrag betaalt. Verder is er een iMember-programma dat persoonlijke begeleiding biedt voor jouw Apple-device. De winkel is gevestigd in Doetinchem en parkeren is mogelijk in de Catharina Garage. Lorenzo, een Apple-expert bij Amac, staat klaar om vragen te beantwoorden over Mac-producten. In de Newsroom van Amac kun je interessante blogs, tips en cadeaus vinden. Daarnaast kun je je aanmelden om als eerste op de hoogte te blijven van Apple-lanceringen, producten en acties met € 5,- korting op je eerste bestelling.

Wil je weten wat Amac verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Amac of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Amac? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amac het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Amac reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Amac

Bezoekers bekeken ook