Amit Bar - vakfotograaf en beeldend kunstenaar

Amit Bar - vakfotograaf en beeldend kunstenaar is een Fotograaf gelegen aan Einthovenlaan 4 in Doetinchem.

Meer informatie over Amit Bar - vakfotograaf en beeldend kunstenaar in Doetinchem

Amit Bar is een kunstenaar die zich bezighoudt met verschillende vormen van expressie, zoals body paintings, collages, tekeningen, landschappen, natuur, naakten, portretten en snapshots. Hij heeft ook video's gemaakt. Amit Bar staat voor de vrijheid van artistieke expressie en maakt zich zorgen over een heksenjacht die plaatsvindt. Hij roept op tot het terugbrengen van gekidnapte personen en nodigt mensen uit om zijn open studio te bezoeken. Als je geïnteresseerd bent in zijn artistieke activiteiten, kun je je aanmelden voor zijn nieuwsbrief. Hij belooft je e-mailadres alleen te gebruiken voor updates over zijn kunst, zoals vermeld in zijn privacybeleid.

Wil je weten wat Amit Bar - vakfotograaf en beeldend kunstenaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Amit Bar - vakfotograaf en beeldend kunstenaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Amit Bar - vakfotograaf en beeldend kunstenaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amit Bar - vakfotograaf en beeldend kunstenaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Amit Bar - vakfotograaf en beeldend kunstenaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Amit Bar – vakfotograaf en beeldend kunstenaar

Bezoekers bekeken ook