Appel & Ei Doetinchem

Appel & Ei Doetinchem is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Korte Kapoeniestraat 14 in Doetinchem.

Meer informatie over Appel & Ei Doetinchem in Doetinchem

Appel & Ei Doetinchem is een winkel waar je tweedehands kleding kunt brengen en kopen. Op de webpagina kun je inloggen voor je persoonlijke pagina, waar je alles kunt vinden rondom jouw inbreng en verkopen. Als je gegevens niet juist zijn, kun je deze zelf invoeren. Je kunt altijd contact opnemen met de winkel als je er niet uitkomt. De winkel bevindt zich in Doetinchem, vlakbij De Gruitpoort en schouwburg Amphion. Kleding brengen kan zonder afspraak en er is genoeg parkeergelegenheid in de buurt. De openingstijden zijn maandag van 13:00 tot 17:30, dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:30, en zaterdag van 10:00 tot 17:30. Op zondag is de winkel gesloten. Rolinke en haar collega's Marlies en Margot zorgen voor een uitgebreid assortiment voor dames en heren. Er is dagelijks nieuwe inbreng en ruilen mag binnen 7 dagen. Appel & Ei Doetinchem steunt diverse goede doelen in de regio door kleding te schenken. Daarnaast draagt de winkel bij aan een betere wereld door tweedehands kleding te verkopen.

Wil je weten wat Appel & Ei Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Appel & Ei Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Appel & Ei Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Appel & Ei Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Appel & Ei Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Appel & Ei Doetinchem

Bezoekers bekeken ook