ARGO Atletiek

ARGO Atletiek is een Atletiekbaan gelegen aan Bezelhorstweg 87 in Doetinchem.

Meer informatie over ARGO Atletiek in Doetinchem

Op zondag 24 september vindt er weer een LZvdML plaats, waarbij er een rondje wordt gelopen in Westendorp/Varsseveld langs de beek en de prachtige omgeving. Op zondag 29 oktober 2023 organiseert ARGO Atletiek de Pfixx Solar Halve Marathon van Doetinchem, waarbij er verschillende afstanden zijn, waaronder een 7,5 km-loop en verschillende runs voor kinderen en jeugd. Daarnaast is er de mogelijkheid voor beginnende hardlopers om onder begeleiding van professionele looptrainers de eerste stappen te zetten. Op zondag 25 juni is er een duurloop georganiseerd en wordt er op vrijdag 2 juni een pubquiz georganiseerd voor de junioren. Verder worden er ook nog spelletjesmiddagen, een OldStars hardloopprogramma en jeugdkampen georganiseerd.

Wil je weten wat ARGO Atletiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ARGO Atletiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ARGO Atletiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ARGO Atletiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar ARGO Atletiek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ARGO Atletiek

Bezoekers bekeken ook