Auto Mido / Autohopper verhuur Doetinchem / Vakgarage Auto Mido

Auto Mido / Autohopper verhuur Doetinchem / Vakgarage Auto Mido is een Autohandel gelegen aan Edisonstraat 5 in Doetinchem.

Meer informatie over Auto Mido / Autohopper verhuur Doetinchem / Vakgarage Auto Mido in Doetinchem

Auto Mido is een autobedrijf dat zich bezighoudt met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Ze werken samen met regionale leveranciers en hechten waarde aan duurzaamheid. Naast het repareren van auto's, gaat automonteur Sjuul Lammers één dag per week naar school om bij te blijven in zijn vakgebied. Auto Mido heeft verschillende occasions, waaronder de Mitsubishi Space Star en de Toyota RAV4. Ze zijn erkend duurzaam en hebben een Vakgarage en AutoHopper verhuur. Je kunt vrijblijvend langskomen in hun showroom om een proefrit te maken of genieten van een kop koffie. De contactgegevens zijn Edisonstraat 5, 7006RA Doetinchem en het telefoonnummer is 0314 - 34 66 44. De openingstijden van de showroom zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 - 17.00 uur. De werkplaats is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00 uur en de verhuur is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 - 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 - 17.00 uur.

Wil je weten wat Auto Mido / Autohopper verhuur Doetinchem / Vakgarage Auto Mido verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auto Mido / Autohopper verhuur Doetinchem / Vakgarage Auto Mido of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auto Mido / Autohopper verhuur Doetinchem / Vakgarage Auto Mido? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auto Mido / Autohopper verhuur Doetinchem / Vakgarage Auto Mido het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Auto Mido / Autohopper verhuur Doetinchem / Vakgarage Auto Mido reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auto Mido / Autohopper verhuur Doetinchem / Vakgarage Auto Mido

Bezoekers bekeken ook