Autogarage Kempers

Autogarage Kempers is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Oude Terborgseweg 263 in Doetinchem.

Meer informatie over Autogarage Kempers in Doetinchem

Sinds 2003 kunt u bij Autogarage Kempers terecht voor onderhoud, reparaties en APK-keuringen. Patrick Kempers is in dat jaar begonnen met zijn eigen autogarage en heeft altijd gekozen voor zelfstandigheid om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. De service is persoonlijk en er wordt alleen gewerkt met onderdelen en producten waar Autogarage Kempers achter staat. U kunt gerust een kop koffie komen drinken en de werkplaats bekijken waar vakmanschap wordt geleverd met behulp van kwaliteitsproducten, moderne apparatuur en gereedschappen. Het adres van Autogarage Kempers is Oude Terborgseweg 26, 7004 GZ Doetinchem. U kunt contact opnemen via telefoonnummer +31 (0)653233378 of via e-mail info@autogaragekempers.nl. De openingstijden zijn niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Autogarage Kempers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autogarage Kempers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autogarage Kempers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autogarage Kempers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Autogarage Kempers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autogarage Kempers

Bezoekers bekeken ook