B.T.B. Bouw-timmerbedrijf Buesink

B.T.B. Bouw-timmerbedrijf Buesink is een Aannemer gelegen aan Dilleveld 21 in Doetinchem.

Meer informatie over B.T.B. Bouw-timmerbedrijf Buesink in Doetinchem

B.T.B. Bouw-timmerbedrijf Buesink is een veelzijdig en ervaren bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in interieur- en exterieur timmerwerkzaamheden. Het bedrijf biedt verschillende diensten aan, zoals aanbouw, zolderrenovatie, keukenrenovatie, meubels, vloeren, plafonds, wanden, kozijnen en dakkapellen. Esmond Buesink, de eigenaar van het bedrijf, heeft veel passie en ervaring in het timmervak en heeft al aan veel projecten in de Achterhoek gewerkt. Hij staat bekend om zijn ambachtelijke werkwijze en werkt samen met klanten aan nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Het bedrijf is gespecialiseerd in diverse werkzaamheden, waaronder verbouwingen, nieuwbouw, restauraties, renovaties en onderhoud. Voor maatwerkopdrachten zoals kozijnen, deuren, trappen, keukens en meubels kunnen klanten contact opnemen met B.T.B. Bouw-timmerbedrijf Buesink. Het bedrijf is opgericht op 24 juli 2006 en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 09162485. De contactgegevens van het bedrijf zijn Dilleveld 21, 7006 TN Doetinchem, telefoonnummer 06-16474103 en e-mailadres info@btbb.nl.

Wil je weten wat B.T.B. Bouw-timmerbedrijf Buesink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B.T.B. Bouw-timmerbedrijf Buesink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B.T.B. Bouw-timmerbedrijf Buesink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B.T.B. Bouw-timmerbedrijf Buesink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar B.T.B. Bouw-timmerbedrijf Buesink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B.T.B. Bouw-timmerbedrijf Buesink

Bezoekers bekeken ook