Bakker Bedrijfswagens Doetinchem

Bakker Bedrijfswagens Doetinchem is een Vrachtwagendealer gelegen aan Logistiekweg 12 in Doetinchem.

Meer informatie over Bakker Bedrijfswagens Doetinchem in Doetinchem

Bakker Bedrijfswagens is een bedrijfswagen specialist met twintig vestigingen verspreid over Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Ze zijn dealer voor merken als DAF, GINAF, TATRA, IVECO Daily en Fiat Professional en houden zich bezig met verkoop, reparatie en onderhoud, schadeherstel en verhuur van bedrijfswagens. Ze hebben ook speciale vestigingen voor camperonderhoud en autoschade. Daarnaast zijn ze op zoek naar bedrijfswagen- en truckmonteurs. Bakker Bedrijfswagens heeft onlangs dertig nieuwe Fiat Ducato's en zes nieuwe DAF XD FAN trucks aan hun wagenpark toegevoegd. De toekomst van distributie ziet er dus rooskleurig uit voor dit bedrijf.

Wil je weten wat Bakker Bedrijfswagens Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Bedrijfswagens Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Bedrijfswagens Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Bedrijfswagens Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Bakker Bedrijfswagens Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Bedrijfswagens Doetinchem

Bezoekers bekeken ook