Bakker Metaalrecycling BV

Bakker Metaalrecycling BV is een gelegen aan Roerstraat 11 in Doetinchem.

Meer informatie over Bakker Metaalrecycling BV in Doetinchem

Gebr. Bakker Metaal Recycling is een bedrijf dat gespecialiseerd is in metaal recycling en afvalverwerking. Het bedrijf werd opgericht in 1966 door Auke Bakker in Doetinchem en begon met het slopen van auto's en stadsbussen en de in- en verkoop van oud ijzer. Al snel groeide het bedrijf uit tot een solide organisatie met regionale bekendheid. Gebr. Bakker Metaal Recycling biedt diverse diensten op het gebied van metaalrecycling, zoals het verwerken van ferro en non-ferro metalen. Ze bieden ook totaalconcepten op maat voor afvalverwerking en kunnen deze ook realiseren. Het bedrijf verwerkt alle soorten metaal, zelfs zogenaamd 'welvaartsschroot' zoals wasmachines. Het onbruikbare restant wordt volgens de milieuwetgeving verwerkt. Gebr. Bakker Metaal Recycling is aangesloten bij The Bureau of International Recycling (BIR), een wereldwijde recyclingindustrie-associatie die meer dan 750 bedrijven vertegenwoordigt. Het bedrijf is een belangrijke speler op het gebied van duurzame economische ontwikkeling.

Wil je weten wat Bakker Metaalrecycling BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Metaalrecycling BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Metaalrecycling BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Metaalrecycling BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Bakker Metaalrecycling BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Metaalrecycling BV

Bezoekers bekeken ook