Barink Bouw

Barink Bouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Rijksweg 149A in Gaanderen.

Meer informatie over Barink Bouw in Gaanderen

Bij Barink Bouw kunt u terecht voor allerlei bouwwerkzaamheden, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Of het nu gaat om het herstellen van beschadigingen, het vernieuwen van een badkamer of het uitbreiden van een woning of bedrijfspand, Barink Bouw kan het allemaal. De werkzaamheden kunnen tegen een vaste prijs worden uitgevoerd of op uurloonbasis en materiaalgebruik. Daarnaast heeft Barink Bouw een showroom in Gaanderen. Voor meer informatie kunt u terecht op de sitemap of de contactgegevens.

Wil je weten wat Barink Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barink Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barink Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barink Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Barink Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barink Bouw

Bezoekers bekeken ook