Boksend opvoeden

Boksend opvoeden is een Boksschool gelegen aan Saza Topsporthal, Sportweg 1 in Doetinchem.

Meer informatie over Boksend opvoeden in Doetinchem

Boksend Opvoeden is een erkende interventie voor kinderen en jeugd, zowel individueel als in groepen of gezinnen. Als gecertificeerde trainer heb je direct toegang tot verschillende lessen met thema's, een handboek, handleiding, leskaarten en ander lesmateriaal. Boksen wordt gebruikt als middel om individuen, groepen en gezinnen te coachen. Het team achter Boksend Opvoeden heeft meer dan 20 jaar ervaring in boksen, onderwijs en opvoeding. Boksen draagt bij aan persoonlijke ontwikkeling en heeft unieke waarden die kunnen bijdragen aan de maatschappij. Op de website is alle informatie te vinden over wat boksend opvoeden inhoudt, wie erachter zit, welke professionals de cursus kunnen volgen en waar en wanneer de cursus plaatsvindt. Boksend Opvoeden staat voor boksen met zelfbeheersing, een strategisch en tactisch plan en een pedagogische en veilige omgeving. Er is ook een nieuwsbrief beschikbaar met updates en een onderzoek naar boksen en veerkracht. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via telefoon of e-mail. Boksend Opvoeden is erkend als Goed Beschreven en is een gezonde school-activiteit.

Wil je weten wat Boksend opvoeden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boksend opvoeden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boksend opvoeden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boksend opvoeden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Boksend opvoeden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boksend opvoeden

Bezoekers bekeken ook