Bolk Bike Service

Bolk Bike Service is een Fietsenmaker gelegen aan Cingelwal 1 in Wehl.

Meer informatie over Bolk Bike Service in Wehl

Bolk Bike Service is een tweewielerherstelbedrijf dat alle merken en typen fietsen repareert, inclusief elektrische fietsen. Bij het brengen van de fiets wordt gekeken welke onderdelen vervangen moeten worden en krijgt u een overzicht van de kosten. Tijdens de reparatie kan het voorkomen dat er andere versleten onderdelen worden gevonden, waarover u altijd wordt gebeld voor overleg. U kunt een afspraak maken om de fiets te brengen en in de meeste gevallen is de fiets de volgende dag weer klaar. Een leenfiets is ook beschikbaar. Een onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat de fiets helemaal wordt nagekeken, versleten onderdelen worden vervangen en alles wordt afgesteld en gesmeerd. Dit voorkomt dat bepaalde onderdelen onherstelbaar beschadigd raken. Het is belangrijk om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, waarbij eventuele extra kosten altijd worden overlegd. Contactgegevens van Bolk Bike Service zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Bolk Bike Service verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bolk Bike Service of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bolk Bike Service? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bolk Bike Service het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Bolk Bike Service reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bolk Bike Service

Bezoekers bekeken ook