BowlingShopEurope

BowlingShopEurope is een Winkel voor bowlingbenodigdheden gelegen aan Cingelwal 7 in Wehl.

Meer informatie over BowlingShopEurope in Wehl

Brunswick heeft een revolutionaire technologie ontwikkeld genaamd Durability Optimization Technology (DOT) waarmee bowlingballen worden geproduceerd. Deze technologie zorgt voor een verbeterde duurzaamheid van de ballen. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat wanneer we spreken over de "sterkte" van een bal, we meestal verwijzen naar de sterkte van voor naar achter en niet van links naar rechts. Verder zijn er recentelijk veranderingen doorgevoerd door de USBC die vanaf 2020 van kracht zijn. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van deze veranderingen om jezelf voor te bereiden op wat komen gaat. Deze samenvatting is eigendom van PR-Digital.

Wil je weten wat BowlingShopEurope verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BowlingShopEurope of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BowlingShopEurope? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BowlingShopEurope het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar BowlingShopEurope reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BowlingShopEurope

Bezoekers bekeken ook