Buathai Thais afhaalrestaurant

Buathai Thais afhaalrestaurant is een Thais restaurant gelegen aan Hooge Molenstraat 30 in Doetinchem.

Meer informatie over Buathai Thais afhaalrestaurant in Doetinchem

Bua Thai is een klein familiebedrijf in Doetinchem dat in 2016 is opgericht door Yasinee en Eric. Ze begonnen als afhaalrestaurant, maar hebben nu ook zitplaatsen voor gasten die ter plekke van een smaakvolle Thaise maaltijd willen genieten. De gerechten worden bereid met verse producten en ingrediënten die uit Thailand worden geïmporteerd om de authentieke smaak te behouden. Het menu biedt een variatie aan smaken, van zoet en zuur tot zout en pittig, en is toegankelijk voor iedereen. Zelfs voor mensen die liever iets minder pittig eten, zijn er genoeg opties beschikbaar. Het restaurant kookt pas wanneer er besteld wordt, waardoor ze gemakkelijk ingrediënten kunnen toevoegen of weglaten. Je kunt contact opnemen met Bua Thai via telefoonnummer 0314-646712 of via e-mail info@buathai.nl. Het restaurant bevindt zich op Hooge Molenstraat 30 in Doetinchem.

Wil je weten wat Buathai Thais afhaalrestaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Buathai Thais afhaalrestaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Buathai Thais afhaalrestaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buathai Thais afhaalrestaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Buathai Thais afhaalrestaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Buathai Thais afhaalrestaurant

Bezoekers bekeken ook