Bureau 2Join

Bureau 2Join is een Marketingconsultant gelegen aan Kruisbergseweg 143 in Doetinchem.

Meer informatie over Bureau 2Join in Doetinchem

Bureau 2Join is er voor ambitieuze vrouwen met een mooie missie die hun bedrijf willen laten groeien. Samen met ervaren professionals stellen ze een strategisch stappenplan op en geven ze een liefdevolle schop onder de kont om door te pakken. Het begint allemaal met persoonlijke ontwikkeling, want een mooiere wereld begint bij jezelf. Je wilt steeds meer mensen helpen met je product of dienst en droomt van een groeiend en financieel gezond bedrijf. Jouw eigen identiteit is bepalend voor de groei van je bedrijf en daarom is het belangrijk om af te rekenen met belemmerende overtuigingen en hulp in te schakelen van anderen. Bureau 2Join biedt groeitrajecten aan die passen bij jouw ambities en zorgen voor een stevig fundament en een doordachte strategie. Ze helpen je ook bij het versterken van je merk en het ontwikkelen van een waardevol (online) programma. Daarnaast kunnen ze je ondersteunen bij het lanceren van je website of programma en het opschalen van je bedrijf. Nicole van Zetten, de oprichter van Bureau 2Join, is een online business strateeg en zakelijke doorpakker die je kan helpen bij het realiseren van je groeiplannen. Ze heeft zelf ervaren hoe je identiteit groei in de weg kan staan en helpt je daarom graag om belemmerende overtuigingen los te laten en strategisch advies te geven. Samen met een team van experts staat ze achter je en helpt ze je tijdens deze bijzondere reis.

Wil je weten wat Bureau 2Join verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bureau 2Join of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bureau 2Join? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bureau 2Join het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Bureau 2Join reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bureau 2Join

Bezoekers bekeken ook