Bureau BouwCommunicatie

Bureau BouwCommunicatie is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Oude Terborgseweg 199-B in Doetinchem.

Meer informatie over Bureau BouwCommunicatie in Doetinchem

Bureau BouwCommunicatie is een communicatie-adviesbureau in de bouwsector, opgericht in 1990 door ing. Frank de Groot. Naast het zijn van hoofdredacteur van vijf toonaangevende vakbladen in de bouw- en gww-sector, biedt het bureau ook journalistieke producties en communicatie-advies voor het bedrijfsleven. Ze kunnen ook debatten, ronde tafelgesprekken en forumdiscussies leiden. Daarnaast hebben ze verschillende vakbladen onder hun uitgeverijen, zoals BouwTotaal, Bouwkwaliteit in de Praktijk en EnergieGids. Het bureau benadrukt het belang van vakinhoudelijke kennisoverdracht en beweert dat een goed artikel in vakbladen of brochures vaak meer reacties genereert dan advertenties. Ze nodigen geïnteresseerden uit om contact met hen op te nemen.

Wil je weten wat Bureau BouwCommunicatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bureau BouwCommunicatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bureau BouwCommunicatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bureau BouwCommunicatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Bureau BouwCommunicatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bureau BouwCommunicatie

Bezoekers bekeken ook