CBT Centrumtandzorg Elver (Nieuw-Wehl)

CBT Centrumtandzorg Elver (Nieuw-Wehl) is een Tandartspraktijk gelegen aan Nieuw Wehlseweg 20-A in Wehl.

Meer informatie over CBT Centrumtandzorg Elver (Nieuw-Wehl) in Wehl

CBT Centrum­tandzorg Elver in Nieuw-Wehl is een tandheelkundig centrum dat gespecialiseerde zorg biedt aan verschillende doelgroepen, waaronder ouderen, angstpatiënten, mensen met een beperking, kinderen en bewoners van zorginstellingen. Het centrum bevindt zich aan de Nieuw-Wehlseweg 14 en heeft diverse voorzieningen, zoals parkeergelegenheid en toegankelijkheid voor mindervaliden. Het is belangrijk om te weten dat je als patiënt niet zelf kunt aanmelden bij het CBT, maar dit moet worden gedaan door je eigen tandarts. Het team van CBT Elver bestaat uit verschillende tandheelkundige professionals, zoals Esther ten Bokum, Gerbrich Koers, Diana Meurs, Karoliina Seume, Leonard Wetzels en Babette van de Wiel. Voor meer informatie over de locatie en contactgegevens van het centrum, kan je terecht op de website of social media kanalen van CBT Elver.

Wil je weten wat CBT Centrumtandzorg Elver (Nieuw-Wehl) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CBT Centrumtandzorg Elver (Nieuw-Wehl) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CBT Centrumtandzorg Elver (Nieuw-Wehl)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CBT Centrumtandzorg Elver (Nieuw-Wehl) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar CBT Centrumtandzorg Elver (Nieuw-Wehl) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CBT Centrumtandzorg Elver (Nieuw-Wehl)

Bezoekers bekeken ook