Classic Care

Classic Care is een Autorestauratie gelegen aan Innovatieweg 3-12 in Doetinchem.

Meer informatie over Classic Care in Doetinchem

Classiccare.nl biedt advies en begeleiding aan thuisrestaurateurs. Ze geven advies bij de aankoop van oldtimers en bieden aankoopkeuringen aan. Daarnaast geven ze advies over het gebruik van authentieke en moderne materialen, roestpreventie en conservering. Classiccare.nl biedt ook deelrestauraties aan en verkoopt restauratieprojecten. Ze hebben ook klassiekers en oldtimers die ze zelf in hun werkplaats hebben gerestaureerd te koop. Voor meer informatie kun je terecht op hun website, YouTube-kanaal of contact opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Classic Care verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Classic Care of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Classic Care? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Classic Care het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Classic Care reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Classic Care

Bezoekers bekeken ook