Cloudlets B.V.

Cloudlets B.V. is een Internetprovider gelegen aan Julianaplein 44 in Doetinchem.

Meer informatie over Cloudlets B.V. in Doetinchem

Met Managed Pipelines & Docker Hosting biedt Cloudlets een eenvoudige oplossing voor docked hosting en CI/CD. Met automatisch opschalen, zero-downtime deployments en maximale bereikbaarheid is het gemakkelijk om je applicatie te deployen. Het proces is geautomatiseerd, waarbij iedere codewijziging in je repository een nieuwe deploy triggert. Het deployen verloopt in drie stappen: push je code, bouw je nieuwe omgeving en deploy je applicatie. Je kunt kiezen voor onze high-available, schaalbare Kubernetes-infrastructuur of je eigen Kubernetes-cluster koppelen. Cloudlets kiest voor integratie met Kubernetes vanwege de schaalbaarheid, high-availability en resource-efficiency. Daarnaast bieden ze ook oplossingen voor het efficiënt draaien van bestaande software en het toepassen van cloud native principes. Het bedrijf staat voor vrijheid, algemene standaarden, open source en moderne tooling. Ze bieden persoonlijke support en hebben als doel om CI/CD, high-availability en schaalbaarheid binnen handbereik te brengen. Daarnaast organiseren ze meetups en bieden ze verschillende trainingen. Je kunt contact met hen opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Cloudlets B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cloudlets B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cloudlets B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cloudlets B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Cloudlets B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cloudlets B.V.

Bezoekers bekeken ook