Compudac Solutions B.V.

Compudac Solutions B.V. is een gelegen aan Grutbroek 7 in Doetinchem.

Meer informatie over Compudac Solutions B.V. in Doetinchem

Compudac is een IT-dienstverlener die zich richt op cloudoplossingen, managed services en colocatie. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder een servicedesk voor het oplossen van storingen en problemen, remote support waarbij ze op afstand kunnen helpen, en systeem- en netwerkbeheer om ervoor te zorgen dat de automatisering altijd draait. Compudac denkt mee met organisaties en zorgt voor een IT-infrastructuur die ondersteunend is. Ze bieden ook cybersecuritydiensten aan en hebben expertise op het gebied van cloudservices, waaronder een online werkplek en online backup. Daarnaast bieden ze colocatie aan, waarbij je apparatuur in het datacenter van Compudac wordt geplaatst voor optimale beveiliging en een snel netwerk. Compudac werkt ook samen met Microsoft en biedt onder andere Microsoft Teams en Multi-Factor Authenticatie aan. Ze streven ernaar om de productiviteit van gebruikers te verhogen en bieden verschillende pakketten aan om te voldoen aan de behoeften van verschillende bedrijven. Al met al zorgt Compudac ervoor dat gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over IT-zaken en zich kunnen concentreren op hun werk.

Wil je weten wat Compudac Solutions B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Compudac Solutions B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Compudac Solutions B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Compudac Solutions B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Compudac Solutions B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Compudac Solutions B.V.

Bezoekers bekeken ook