Cosmedicare

Cosmedicare is een Schoonheidssalon gelegen aan Pand4, Slakweg 7 in Gaanderen.

Meer informatie over Cosmedicare in Gaanderen

Cosmedicare Consultancy is een beautysalon die gespecialiseerd is in huidverzorging en verschillende huidbehandelingen aanbiedt. Ze bieden gratis intakegesprekken aan voor advies en hebben een breed scala aan behandelingen en producten geselecteerd om aan uw wensen te voldoen. Tijdens de behandelingen zorgen zij voor het werk, zodat u heerlijk kunt ontspannen. Ze bieden onder andere Phi-Ion Plasma behandelingen, Phi-Ion Microneedling, Sensai gezichtsbehandelingen, Phi-Brows wenkbrauwen, microdermabrasie, pigmentvlekkenbehandeling, ontharing, Meso-Electroporatie en huid- en rimpelbehandelingen aan. De salon is gevestigd aan de Slakweg 7 Pand4 in Gaanderen, waar ze beschikken over een nieuwe behandelkamer. Ze bieden ook de mogelijkheid om producten op te sturen als u niet in staat bent om langs te komen. Het is raadzaam om een afspraak te maken, zodat ze voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken. Parkeren voor de deur is gratis. Bij Cosmedicare Consultancy wordt het werk met passie en professionaliteit uitgevoerd en krijgt u persoonlijke aandacht voor een optimale behandeling.

Wil je weten wat Cosmedicare verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cosmedicare of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cosmedicare? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cosmedicare het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Cosmedicare reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cosmedicare

Bezoekers bekeken ook