Dales Radiateuren en Airco’s

Dales Radiateuren en Airco’s is een Reparatieservice voor autoradiateurs gelegen aan Transportweg 11 in Doetinchem.

Meer informatie over Dales Radiateuren en Airco’s in Doetinchem

Dales Radiateuren en Airco's is een groothandel en revisiebedrijf gespecialiseerd in radiateuren, condensors en aircocompressors, met name voor oldtimers. Ze zijn ook een Webasto-dealer en Subaru-dealer. Het bedrijf is onderdeel van Autobedrijf Wenting in Doetinchem. Ze hebben een grote voorraad en werken met leveranciers uit binnen- en buitenland, waardoor ze snel en goedkoop nieuwe koelers kunnen leveren voor alle merken voertuigen. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in airconditioning voor alle automerken en hebben ze moderne apparatuur voor milieuvriendelijk gebruik. Ze bieden ook diensten zoals het uitvoeren van controles en het beantwoorden van vragen. Naast radiateuren en airco's kunnen klanten ook bij hen terecht voor andere diensten. Het bedrijf is vanaf 1 april 2022 onderdeel van Automobielbedrijf Th. Wenting b.v. en gaat verder onder de naam Dales Radiateuren en Airco's. Het bedrijf streeft ernaar om klanten persoonlijk en volledig te ondersteunen en is gevestigd in Doetinchem.

Wil je weten wat Dales Radiateuren en Airco’s verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dales Radiateuren en Airco’s of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dales Radiateuren en Airco’s? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dales Radiateuren en Airco’s het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Dales Radiateuren en Airco’s reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dales Radiateuren en Airco’s

Bezoekers bekeken ook