De Kompaan

De Kompaan is een Amerikaans restaurant gelegen aan Grutstraat 12, Grutstraat 10 in Doetinchem.

Meer informatie over De Kompaan in Doetinchem

Bij De Kompaan in Doetinchem kun je genieten van gezellig eten en drinken. Gevestigd in het hart van de stad, met een groot en zonnig terras, bieden wij dagelijks steaks, ribs en kwaliteitsburgers aan. Maar ook voor een heerlijke lunch, een kopje koffie of een gezellige borrel met snacks en hapjes ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide bierkaart die regelmatig wordt vernieuwd. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn dan ook bekroond tot Groen Nest door Bird Brewery. Voor elke liter Bird bier die we verkopen, planten we een boom via Trees For The Future. Onze burgers zijn huisgemaakt en worden bereid met verse ingrediënten en heerlijke toppings. Voor de grote eters hebben we ook dubbele burgers en als je van meerdere smaken wilt genieten, kun je een burgertrio bestellen.

Wil je weten wat De Kompaan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kompaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kompaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kompaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar De Kompaan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kompaan

Bezoekers bekeken ook