De Tandartspraktijk Doetinchem

De Tandartspraktijk Doetinchem is een Tandarts gelegen aan Burgemeester de Bruijnstraat 87A in Doetinchem.

Meer informatie over De Tandartspraktijk Doetinchem in Doetinchem

Het tandheelkundig team van De Tandartspraktijk Doetinchem staat altijd voor u klaar. U kunt een afspraak maken via de telefoon, maar als de praktijk niet bereikbaar is, kunt u ook per mail uw afspraak wijzigen of annuleren. Als u verhinderd bent, vragen wij u om de praktijk minimaal 24 uur van tevoren op de hoogte te stellen. De praktijk neemt ook nieuwe patiënten aan, maar er is momenteel een wachttijd van 4 maanden. Voor spoedgevallen buiten de openingstijden kunt u bellen met het centrale spoednummer. Het tandheelkundig team bestaat uit tandartsen, mondhygiënisten en andere assistenten. Als u vragen heeft of advies nodig heeft, kunt u altijd contact opnemen met de praktijk. Let op, er zijn werkzaamheden aan de fietstunnels in Doetinchem van 16 tot en met 20 oktober 2023, waardoor de reistijd langer kan zijn. Bij verhindering van een afspraak moet u dit minimaal 24 uur van tevoren melden, anders kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Bij ernstige pijnklachten krijgt u voorrang en wordt u zo snel mogelijk geholpen. Neem in geval van spoed buiten openingstijden contact op met het spoednummer.

Wil je weten wat De Tandartspraktijk Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Tandartspraktijk Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Tandartspraktijk Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Tandartspraktijk Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar De Tandartspraktijk Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Tandartspraktijk Doetinchem

Bezoekers bekeken ook