De Viszaak Doetinchem

De Viszaak Doetinchem is een Viswinkel gelegen aan C. Missetstraat 97 in Doetinchem.

Meer informatie over De Viszaak Doetinchem in Doetinchem

Bij De Viszaak kun je terecht voor heerlijke verse vis. Op maandag kun je 3 lekkerebekjes bestellen voor slechts € 11,-. Op dinsdag is er een aanbieding van 100 gram verse zalm voor maar € 1,99. En op woensdag krijg je 4 haringen voor € 8,-. Er zijn genoeg zitplekken, dus je kunt rustig van je visje genieten. Heb je dieetwensen? Laat het ons weten, we kunnen je adviseren over de ingrediënten van onze producten. Kortom, bij De Viszaak vinden ze dat vis eten een feestje is!

Wil je weten wat De Viszaak Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Viszaak Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Viszaak Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Viszaak Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar De Viszaak Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Viszaak Doetinchem

Bezoekers bekeken ook