Design85

Design85 is een Winkel gelegen aan Beekseweg 21A in Wehl.

Meer informatie over Design85 in Wehl

Bij Design85 vind je een uitgebreid assortiment aan industriële en steigerbuis meubels. Ze bieden onder andere kapstokken, bureaus, (bar)tafels en kledingrekken aan. Je kunt de producten zowel online in de webshop bekijken en bestellen als in de showroom. Het bedrijf heeft een hoge klanttevredenheidsscore van 9.6. De meubels zijn duurzaam en van goede kwaliteit, zodat je er lang van kunt genieten. Naast steigerbuis meubels hebben ze ook tafels met stalen onderstellen en verschillende soorten tafelbladen. Design85 deelt ook blogposts over trends en geeft antwoord op veelgestelde vragen over de levering en veiligheid van het bestellen. Ben jij ook gek op industriële meubels? Schrijf je dan in voor hun nieuwsbrief.

Wil je weten wat Design85 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Design85 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Design85? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Design85 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Design85 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Design85

Bezoekers bekeken ook