Donerix

Donerix is een Maaltijdbezorging gelegen aan Waterstraat 12 in Doetinchem.

Meer informatie over Donerix in Doetinchem

Bij Donerix kun je tussen 11:00 en 16:00 profiteren van studentenkorting op verschillende gerechten, zoals wrap döner, kapsalon, döner box en broodje döner met een drankje naar keuze. Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, kun je gemakkelijk online bestellen en het eten laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt direct online betalen met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Natuurlijk is het ook mogelijk om je bestelling af te halen. Plaats eenvoudig en snel je bestelling online en wij zorgen ervoor dat het eten klaarstaat op het door jou gekozen tijdstip. Ook hier kun je direct online betalen met iDEAL, zodat je in de winkel niets meer hoeft af te rekenen. De locatie van Donerix is Waterstraat 12 in Doetinchem en je kunt contact opnemen via 0314795135.

Wil je weten wat Donerix verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Donerix of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Donerix? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Donerix het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Donerix reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Donerix

Bezoekers bekeken ook