Doral Media

Doral Media is een Telemarketingservice gelegen aan Nijverheidsweg 12 in Doetinchem.

Meer informatie over Doral Media in Doetinchem

Doral Media biedt verschillende diensten aan om nieuwe klanten te werven en de omzet te verhogen. Ze kunnen telemarketing doen met behulp van een bellijst die is afgestemd op de gewenste doelgroep. Ze zetten afspraken direct in de agenda van het salesteam. Daarnaast kunnen ze helpen met het opzetten van een marketing- en contentplan, zodat potentiële klanten weten welke oplossing jouw bedrijf biedt en welke expertise jouw organisatie heeft. Ook bieden ze online leadgeneratie aan, waarbij ze doelstellingen bepalen en een landingspagina opzetten, gevolgd door opvolging door het belteam. Doral Media benadrukt dat het beste resultaat wordt behaald wanneer de verschillende diensten gecombineerd worden. Ze staan bekend om hun no-nonsense aanpak, waarbij ze op een gestructureerde en professionele manier werken. Ze streven naar kwaliteit boven kwantiteit en hebben bewezen resultaat met aantoonbare omzetstijgingen. Contactgegevens: info@doralmedia.nl, 0314 - 354 399, Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem.

Wil je weten wat Doral Media verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Doral Media of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Doral Media? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Doral Media het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Doral Media reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Doral Media

Bezoekers bekeken ook