Easyfeeling Sauna - Skincare - Wellness

Easyfeeling Sauna - Skincare - Wellness is een Sauna gelegen aan Lorentzlaan 4 in Doetinchem.

Meer informatie over Easyfeeling Sauna - Skincare - Wellness in Doetinchem

Easyfeeling Sauna - Skincare - Wellness is een warm, persoonlijk en kleinschalig bedrijf dat sinds 1976 bestaat. Ze hebben bewust gekozen voor een formule waarbij gasten kunnen genieten en ontspannen in een sfeervolle omgeving met persoonlijke aandacht. Gasten kunnen genieten van de weldaad van de sauna en zich overgeven aan totale ontspanning. Daarnaast bieden ze behandelingen aan in het beautycenter, waar gasten in alle rust kunnen ontspannen. Het bedrijf heeft regelmatig nieuwe acties en arrangementen, dus het is de moeite waard om regelmatig de website te bezoeken of je aan te melden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. De openingstijden van de sauna zijn op dinsdag t/m donderdag van 13.00 - 21.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 13.00 - 22.00 uur. Voor een bezoek aan de sauna moet je van tevoren reserveren. De openingstijden van de salon zijn op dinsdag t/m vrijdag van 09.30 - 18.00 uur en op zaterdag van 09.30 - 18.00 uur. Als je op de hoogte wilt blijven van acties en nieuwtjes, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Easyfeeling Sauna - Skincare - Wellness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Easyfeeling Sauna - Skincare - Wellness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Easyfeeling Sauna - Skincare - Wellness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Easyfeeling Sauna - Skincare - Wellness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Easyfeeling Sauna - Skincare - Wellness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Easyfeeling Sauna – Skincare – Wellness

Bezoekers bekeken ook