Eeterij de Dennen

Eeterij de Dennen is een Familierestaurant gelegen aan Dennenweg 9 in Doetinchem.

Meer informatie over Eeterij de Dennen in Doetinchem

Eeterij de Dennen is een moderne eetgelegenheid met een gezellige ambiance. Je kunt er zowel ter plekke eten als afhalen. Bestellen kan online via E-Food of met behulp van een QR-code. Op het buiten terras of binnen in een warme huiselijke sfeer kun je genieten van plateservice maaltijden, bereid met verse ingrediënten. Er is ook een ruime parkeerplaats beschikbaar en gasten kunnen ook gebruik maken van de picknickbanken in disposables. De menukaart is verrassend en eigentijds, met opties voor gasten met een glutenallergie en vegetarische gasten. Daarnaast heeft Eeterij de Dennen speciale menu's en burgers. Op Mambo Beach Curaçao kun je ook een selfie maken met hun bordje en bij thuiskomst een verrassing ontvangen. Voor speciale gelegenheden kunnen gasten contact opnemen met de eetgelegenheid voor informatie over arrangementen en mogelijkheden. Er zijn positieve reviews te vinden op Facebook en Tripadvisor.

Wil je weten wat Eeterij de Dennen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eeterij de Dennen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eeterij de Dennen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eeterij de Dennen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Eeterij de Dennen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eeterij de Dennen

Bezoekers bekeken ook