Eetwinkel Van Mien

Eetwinkel Van Mien is een Ontbijtrestaurant gelegen aan Grutstraat 49 in Doetinchem.

Meer informatie over Eetwinkel Van Mien in Doetinchem

Bij Van Mien kun je niet alleen terecht voor lekker eten, maar ook voor een gezellig ontbijt of lunch. Je kunt plaatsnemen aan de bar met een krantje en genieten van thee, koffie, verse sappen en de Soep van de Dag. Tijdens borreltijd kun je bij Van Mien ook terecht voor een goed glas wijn en lekkere borrelhappen. Daarnaast kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen. Van Mien is gevestigd in het hartje van Doetinchem en als je vragen hebt kun je bellen naar 0314 320 689. Naast eten en drinken kun je bij Van Mien ook bestellen, winkelen en zelfs logeren in het Boetiekhotel. Het Struweel is trots op het feit dat Van Mien mogelijk is gemaakt door het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling.

Wil je weten wat Eetwinkel Van Mien verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetwinkel Van Mien of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetwinkel Van Mien? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetwinkel Van Mien het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Eetwinkel Van Mien reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetwinkel Van Mien

Bezoekers bekeken ook