Eltjeshof

Eltjeshof is een Bed & Breakfast gelegen aan Doesburgseweg 45 in Wehl.

Meer informatie over Eltjeshof in Wehl

Bed en Breakfast Eltjeshof is een kleinschalige B&B in Wehl, gelegen aan de rand van het dorp Nieuw Wehl. Het biedt accommodatie voor maximaal 4 personen, verdeeld over twee gastenverblijven: 't Voorhuis en 't Stekje. 't Voorhuis is geschikt voor maximaal 2 personen en heeft een ruime zit-eetkamer, een eigen badkamer en een aparte slaapkamer. 't Stekje bevindt zich op de begane grond en heeft ook een zit-eetgedeelte, een eigen badkamer en een aparte slaapkamer, maar heeft ook een kitchenette met kookgelegenheid. Beide verblijven zijn voorzien van airconditioning. Gasten hebben toegang tot een privé terras en mogen gebruik maken van de landschappelijke tuin waar dieren zoals geiten, kippen en honden rondlopen. Het ontbijt kan worden verzorgd voor €10 per persoon per dag, met onder andere eieren van de eigen kippen. Gasten kunnen inchecken tussen 15:00 uur en 22:00 uur en uitchecken voor 10:30 uur. Parkeren is gratis en fietsen kunnen veilig en droog worden gestald in de afsluitbare stenen schuur. Wifi is beschikbaar en gratis. Er is een coronabeleid van kracht waarbij het verblijf geannuleerd moet worden als er sprake is van een besmetting met het coronavirus.

Wil je weten wat Eltjeshof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eltjeshof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eltjeshof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eltjeshof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Eltjeshof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eltjeshof

Bezoekers bekeken ook