Elver Simonshof

Elver Simonshof is een Kruidenierszaak gelegen aan Oude Doesburgseweg 5 in Wehl.

Meer informatie over Elver Simonshof in Wehl

Simonshof is een dagbestedingsgroep in de vorm van een zorgboerderij in Nieuw-Wehl. De deelnemers zijn mensen die behoefte hebben aan sociale contacten en genieten van een gezellige sfeer. Ze werken graag in de tuin en maken huisproducten zoals mosterd en jam. Er zijn verschillende niveaus van deelnemers en er wordt gekeken naar wat ze op dat moment aankunnen. De werkzaamheden zijn gericht op het bevorderen van eigenwaarde, zelfstandigheid en sociale redzaamheid. De deelnemers werken individueel of in kleine groepjes op enige afstand van elkaar. Sfeer, beleving en plezier hebben in het werk zijn erg belangrijk. Voor vragen over Elver kan er contact worden opgenomen via de verstrekte telefoonnummer.

Wil je weten wat Elver Simonshof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Elver Simonshof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elver Simonshof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elver Simonshof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Elver Simonshof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Elver Simonshof

Bezoekers bekeken ook