Energia Martial Arts Wehl

Energia Martial Arts Wehl is een Vechtsportschool gelegen aan Kon. Wilhelminastraat 12 in Wehl.

Meer informatie over Energia Martial Arts Wehl in Wehl

Energia Martial Arts biedt verschillende vechtsporten aan, zoals Brazilian Jiu-Jitsu en Grappling, voor iedereen op elk niveau. Het doel is om elkaar te verbeteren met plezier, motivatie en enthousiasme. Er is een breed scala aan lessen, waaronder MMA, Personal Training en Capoeira. Energia Martial Arts heeft meerdere locaties in Nederland en biedt flexibele abonnementen aan, zodat je kunt trainen op verschillende locaties en disciplines kunt mixen. Het doel is om je persoonlijke doelen te verleggen door middel van vechtsport en sociale contacten op te bouwen. Er zijn ook positieve reviews van tevreden klanten. Je kunt beginnen met een gratis proefles bij Energia Martial Arts.

Wil je weten wat Energia Martial Arts Wehl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Energia Martial Arts Wehl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Energia Martial Arts Wehl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Energia Martial Arts Wehl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Energia Martial Arts Wehl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Energia Martial Arts Wehl

Bezoekers bekeken ook