Enovation Comvio

Enovation Comvio is een IT-consultancy gelegen aan Gezellenlaan 6 in Doetinchem.

Meer informatie over Enovation Comvio in Doetinchem

Enovation Comvio is een bedrijf dat al meer dan 35 jaar instellingen in de zorg helpt met ICT-vraagstukken. Ze bieden advies, implementatie en onderhoud van ICT-infrastructuur en hebben oplossingen voor zowel Public Cloud, Private Cloud als hybride omgevingen. Ze leveren hun diensten vanuit gecertificeerde Hosting Centers en bieden ook een veilige mailoplossing. Enovation Comvio combineert hun ICT-expertise met kennis van de zorg en richt zich specifiek op de gezondheidszorg. Ze bieden complete ICT-dienstverlening waarbij al uw praktijkautomatisering in één hand is. Ze hebben een nieuwe Cloud-omgeving in gebruik genomen voor een bedrijf met meer dan 220 gebruikers en hebben ook het beheer van de computers deels uitbesteed. Enovation Comvio biedt simpele, effectieve en veilige oplossingen en heeft een toegankelijke en deskundige helpdesk. Ze zijn ook het adres voor de levering van hardware en IT-ondersteuning in de eerstelijns gezondheidszorg en voeren grote projecten uit zoals de IT-inrichting van een gezondheidscentrum. Ze bieden ook Cloud-diensten, consultancy en beheer van werkplekken.

Wil je weten wat Enovation Comvio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Enovation Comvio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Enovation Comvio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Enovation Comvio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Enovation Comvio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Enovation Comvio

Bezoekers bekeken ook