FitYourBike fietsafstellingen

FitYourBike fietsafstellingen is een Sportmedisch centrum gelegen aan Mercuriusstraat 22g in Doetinchem.

Meer informatie over FitYourBike fietsafstellingen in Doetinchem

Sander Visschers is een gecertificeerd Bikefitter, Orthopedisch Technicus en gepassioneerde fietser. Hij heeft zijn kennis van de biomechanica van het menselijk lichaam gecombineerd met zijn passie voor wielrennen, cyclocrossen en mountainbiken. Na jarenlang mensen te hebben geholpen met blessures en beperkingen door hulpmiddelen aan te meten en te ontwerpen, is hij nu een professionele Bikefitter. FitYourBike biedt oplossingen voor fysieke klachten tijdens het fietsen. Met behulp van videoanalyse kan de ideale fietspositie worden vastgesteld, waarbij de kwaliteit van de fietsbeweging, gewrichtshoeken en trapbeweging worden geanalyseerd. Daarnaast kan een zadeldrukmeting worden gedaan om problemen met het zitvlak te identificeren en te optimaliseren, en een voetdrukmeting om pijnlijke voeten of drukpijnen tijdens het fietsen te verminderen. FitYourBike biedt ook bikefitting voor elektrische fietsen, waardoor fietsers nog meer plezier kunnen beleven aan het fietsen. Tevreden klanten hebben hun dankbaarheid geuit voor de hulp en verbeteringen die ze hebben ervaren dankzij de tips en aanpassingen van FitYourBike.

Wil je weten wat FitYourBike fietsafstellingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FitYourBike fietsafstellingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FitYourBike fietsafstellingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FitYourBike fietsafstellingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar FitYourBike fietsafstellingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FitYourBike fietsafstellingen

Bezoekers bekeken ook