FIX Computers

FIX Computers is een Computerreparatie gelegen aan Nolenslaan 6 in Doetinchem.

Meer informatie over FIX Computers in Doetinchem

FIX Computers is een bedrijf dat sinds 2005 gespecialiseerd is in advies, reparaties, software en hardware installatie, netwerkaanleg en onderhoud, en het bouwen en onderhouden van websites. Ze bieden ook computers, software en hardware te koop aan en kunnen deze ook installeren bij de klant thuis of op kantoor. Het bedrijf richt zich voornamelijk op particulieren en het midden- en kleinbedrijf en hanteert redelijke tarieven, zodat hun diensten voor een groot publiek toegankelijk zijn. Daarnaast bieden ze verschillende abonnementen aan, waaronder Abonnement A, Abonnement B, Abonnement C en Abonnement D. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met FIX Computers.

Wil je weten wat FIX Computers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FIX Computers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FIX Computers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FIX Computers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar FIX Computers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FIX Computers

Bezoekers bekeken ook