Fotograaf Marcel Rekers

Fotograaf Marcel Rekers is een Fotograaf gelegen aan Sniplaan 9 in Doetinchem.

Meer informatie over Fotograaf Marcel Rekers in Doetinchem

In de tekst worden verschillende projecten en tentoonstellingen genoemd. Zo wordt er gesproken over het project "Wie ben ik?" van ROC Amsterdam in 2017, waarin er kunstwerken zijn gemaakt. Ook wordt er verwezen naar de tentoonstelling "In de stoel van de Kunstenaar" in 2018. Daarnaast is er het project "Leve de Provinciaal" in 2019, waarin er portretten zijn gemaakt. Er wordt ook gesproken over medische fotografie en er worden verschillende portretten genoemd, zoals Cuba portret en Suriname Portret. Er worden geen specifieke data genoemd in de tekst.

Wil je weten wat Fotograaf Marcel Rekers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fotograaf Marcel Rekers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fotograaf Marcel Rekers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fotograaf Marcel Rekers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Fotograaf Marcel Rekers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fotograaf Marcel Rekers

Bezoekers bekeken ook