Garage Scholten

Garage Scholten is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Transportweg 4 in Doetinchem.

Meer informatie over Garage Scholten in Doetinchem

Om de kwaliteit en service te behouden en rekening te houden met de bezetting tijdens de vakantieperiode, heeft Garage Scholten besloten om tijdelijk geen nieuwe klanten meer aan te nemen. Bij Garage Scholten streven ze naar uitmuntendheid in alles wat ze doen en hebben ze korte lijntjes. Er is geen telefonist(e), receptionist(e) of chef werkplaats aanwezig. De monteur die de auto repareert of onderhoudt, kan ook achter de receptie of aan de telefoon te vinden zijn. Garage Scholten biedt onderhoud voor elke auto, regelt schadeherstel en is ook gespecialiseerd in campers en trikes. Het is mogelijk om zelf de auto te onderhouden, en ongeacht welke auto je rijdt, je kunt altijd bij Garage Scholten terecht. Houd er wel rekening mee dat er momenteel een wachttijd van 4 weken is voor het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Garage Scholten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garage Scholten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garage Scholten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garage Scholten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Garage Scholten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garage Scholten

Bezoekers bekeken ook