Gereformeerde Gemeente te Doetinchem

Gereformeerde Gemeente te Doetinchem is een Christelijke kerk gelegen aan Bezelhorstweg 54 in Doetinchem.

Meer informatie over Gereformeerde Gemeente te Doetinchem in Doetinchem

Dit is de website van de Kruisbergkerk in Doetinchem, waar je informatie kunt vinden over wie ze zijn en wat ze geloven. Ze nodigen je van harte uit om hun kerkdiensten bij te wonen. In de kerkdienst komen christenen samen om God te ontmoeten. Ze zingen, bidden en belijden hun geloof. Er worden ook Bijbelteksten gelezen en gepreekt. Elke zondag zijn er twee diensten. Ze geloven in één God, de Vader, de Zoon en de Heilige Geest, die zichzelf bekendmaakt in de Bijbel. De Bijbel bevat het Evangelie, de blijde boodschap van redding en genade. In de Kruisbergkerk komen kinderen, jongeren en ouderen samen om naar God te luisteren. Ze zijn een gemeente van ongeveer 630 leden uit Doetinchem, Zelhem en omgeving. Op vrijdag 23 juni 2023 voerde het koor Halleluja het Oratorium ''Het Nieuw Jeruzalem'' uit. Het werk drukt het intense verlangen uit van gelovigen door de eeuwen heen naar de dag waarop Gods rijk van vrede en gerechtigheid zal aanbreken. Als je het concert hebt gemist of nogmaals wilt bekijken, kun je dat op de website doen.

Wil je weten wat Gereformeerde Gemeente te Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Gemeente te Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Gemeente te Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Gemeente te Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Gereformeerde Gemeente te Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Gemeente te Doetinchem

Bezoekers bekeken ook