Gemeente Doetinchem – ontwerp beeldkwaliteitsplan ‘Stationslocatie Doetinchem’

DeDoetinchemgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Doetinchem – ontwerp beeldkwaliteitsplan ‘Stationslocatie Doetinchem’.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Vanaf donderdag 21 december 2023 ligt het ontwerp beeldkwaliteitsplan ‘Stationslocatie Doetinchem’ zes weken ter inzage in het kader van de inspraakverordening. Dit ontwerp beeldkwaliteitsplan beschrijft de gewenste beeldkwaliteit van de nieuwe bebouwing en de buitenruimte voor het terrein op de hoek van de Terborgseweg en Stationsstraat in Doetinchem. Het beeldkwaliteitsplan moet het toetsingskader vormen voor welstand. Beeldkwaliteitsplan inzienU kunt het plan op de volgende manieren inzien:-Digitaal via www.officielebekendmakingen.nl;-Op papier in het stadhuis. Dit kan tijdens openingstijden van het stadhuis, Raadhuisstraat 2 in Doetinchem.U kunt tot en met 31 januari 2024 uw mening gevenIedereen kan tot en met woensdag 31 januari 2024 reageren op het beeldkwaliteitsplan. Uw reactie kunt u richten aan de gemeenteraad, Postbus 9020, 7000 HA Doetinchem, of digitaal via gemeente@doetinchem.nl.Ontwerpbestemmingsplan ‘Stationslocatie Doetinchem - 2023’ inzienVoor het terrein op de hoek van de Terborgseweg en Stationsstraat in Doetinchem is het ontwerpbestemmingsplan ‘Stationslocatie Doetinchem – 2023’ opgesteld. Dit ontwerpbestemmingsplan ligt tegelijkertijd met het beeldkwaliteitsplan ter inzage. Voor meer informatie hierover wordt verwezen naar de betreffende publicatie.Meer informatie Voor meer informatie of het toegestuurd krijgen van het beeldkwaliteitsplan in PDF-formaat kunt u contact opnemen met de gemeente, tel. (0314) 377 377.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deDoetinchemgids.nl op 21-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Doetinchem, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDoetinchemgids.nl
Redactie deDoetinchemgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Doetinchem
  2. gmb-2023-537360

Gerelateerde berichten