Golden Dynasty

Golden Dynasty is een Chinees restaurant gelegen aan Terborgseweg 57 in Doetinchem.

Meer informatie over Golden Dynasty in Doetinchem

Golden Dynasty is een restaurant gevestigd in Doetinchem. Ze bieden verschillende services aan, waaronder afhaalmaaltijden en all-in-dining. Voor afhaalmaaltijden bieden ze elke maand een wisselend menu voor twee personen aan voor € 29,50. Daarnaast hebben ze op maandag tot en met woensdag een 3-gangen keuzemenu voor € 20,50 per persoon. Voor all-in-dining kunt u van donderdag tot en met zondag genieten van meer dan 60 verschillende gerechten. Ze bieden ook catering aan en kunnen een exclusief warm en koud buffet bij u thuis verzorgen. Het restaurant heeft een 'a la carte'-diner en een 'All-in-Dining'-optie met meer dan 120 verschillende gerechten, inclusief drankjes. Ze hebben ook een Kidscorner waar kinderen rustig kunnen spelen. Het restaurant is gevestigd aan de Terborgseweg 57 in Doetinchem en is geopend van maandag tot en met donderdag van 16:00 tot 21:00 uur en op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen van 13:00 tot 21:30 uur. U kunt contact met hen opnemen via 0314-360555 of info@goldendynasty.nl.

Wil je weten wat Golden Dynasty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Golden Dynasty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Golden Dynasty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Golden Dynasty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Golden Dynasty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Golden Dynasty

Bezoekers bekeken ook