Handbalvereniging UGHV

Handbalvereniging UGHV is een Handbalclub gelegen aan Henri Dunantlaan 35 in Doetinchem.

Meer informatie over Handbalvereniging UGHV in Doetinchem

UGHV is een handbalvereniging in Ulft, opgericht in 1955. De vereniging heeft ongeveer 170 spelende leden, verdeeld over meiden, jongens, dames en herenteams. Bij UGHV staat sportiviteit, gezelligheid en plezier voorop. Er wordt zowel recreatief als prestatiegericht gespeeld. Op de website van UGHV is meer informatie te vinden en kunnen vragen gesteld worden via info@ughv.nl. Daarnaast is er een programma voor de dames- en herenteams, waarbij er wedstrijden gespeeld zullen worden tegen verschillende tegenstanders. UGHV bedankt ook haar sponsoren.

Wil je weten wat Handbalvereniging UGHV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Handbalvereniging UGHV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Handbalvereniging UGHV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Handbalvereniging UGHV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Handbalvereniging UGHV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Handbalvereniging UGHV

Bezoekers bekeken ook