Kampeerboerderij Villa's Weide

Kampeerboerderij Villa's Weide is een Kampeerboerderij gelegen aan Lovinkweg 24 in Gaanderen.

Meer informatie over Kampeerboerderij Villa's Weide in Gaanderen

Jan en Ineke Wisselink heten iedereen welkom op kampeerboerderij Villa's Weide, gelegen in het prachtige Achterhoekse landschap. De boerderij ligt tussen de natuurgebieden De Slangenburg en Montferland, waar rust, natuur en gemoedelijkheid centraal staan. Op de camping is er genoeg ruimte om te genieten van de kleurrijke flora, het kleine wild en de vele vogels. Daarnaast is er de mogelijkheid om het bekende kasteel en de typische Achterhoekse boerderijen in De Slangenburg te bezoeken, evenals een fuchsiatuin met duizend verschillende soorten fuchsia's. De naam Villa's Weide heeft een interessante achtergrond, aangezien tijdens de oorlog twee families ondergedoken waren in een kippenhok op de plek waar nu de camping is. Na een kop koffie bij de boer noemden ze de plek "de villa". Deze naam houdt zo een stukje historie levend.

Wil je weten wat Kampeerboerderij Villa's Weide verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kampeerboerderij Villa's Weide of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kampeerboerderij Villa's Weide? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kampeerboerderij Villa's Weide het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Kampeerboerderij Villa's Weide reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kampeerboerderij Villa’s Weide

Bezoekers bekeken ook