kastenn.nl

kastenn.nl is een Woonwinkel gelegen aan Waterstraat 28 B in Doetinchem.

Meer informatie over kastenn.nl in Doetinchem

Kastenn is gespecialiseerd in landelijke buffetkasten, banken en andere zitmeubelen. Ze hebben een uitgebreid assortiment met verschillende afmetingen en stijlen. Naast buffetkasten en banken verkopen ze ook andere landelijke meubels, zoals tafels, stoelen en fauteuils. Het bedrijf staat bekend om zijn goede communicatie, kwaliteit en prijs. In hun blog geven ze tips over het inrichten van een buffetkast en het stylen van het interieur. Kastenn biedt ook maatwerk en heeft een fysieke woonwinkel waar klanten langs kunnen komen. De openingstijden van de winkel zijn van maandag tot en met zaterdag, en op zondag is het alleen geopend op de laatste zondag van de maand.

Wil je weten wat kastenn.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van kastenn.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij kastenn.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je kastenn.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar kastenn.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. kastenn.nl

Bezoekers bekeken ook