Kim Klein Ondernemingen Nederland

Kim Klein Ondernemingen Nederland is een Lifecoach gelegen aan Hamminkstraat in Gaanderen.

Meer informatie over Kim Klein Ondernemingen Nederland in Gaanderen

Kim is een ervaren coach met meer dan 9 jaar ervaring in het begeleiden en coachen van mensen. Ze heeft meer dan 200 klanten geholpen via online producten en meer dan 100 klanten met privé trajecten. Kim helpt mensen om hun droomleven te leven door hen fysiek en mentaal krachtig te laten voelen, hen verliefd te laten worden op zichzelf en hen rust in hun hoofd en leven te laten ervaren. Ze biedt coaching aan op drie pijlers: mindset, voeding en beweging. Kim heeft al veel klanten geholpen om hun zelfbeeld te verbeteren, fysiek sterker te worden en gelukkiger te worden. Ze is eerlijk en duidelijk in haar aanpak en biedt persoonlijke begeleiding aan. Als je geïnteresseerd bent in het leven van jouw droomleven, kun je een gratis adviesgesprek inplannen met Kim.

Wil je weten wat Kim Klein Ondernemingen Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kim Klein Ondernemingen Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kim Klein Ondernemingen Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kim Klein Ondernemingen Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Kim Klein Ondernemingen Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kim Klein Ondernemingen Nederland

Bezoekers bekeken ook