Kippie Doetinchem

Kippie Doetinchem is een Grillwinkel gelegen aan Heezenstraat 18 in Doetinchem.

Meer informatie over Kippie Doetinchem in Doetinchem

Bij Kippie in Doetinchem kun je genieten van heerlijke gegrilde kipproducten, verse maaltijden, belegde stokbroden en de populaire kippiepannen. Je kunt gemakkelijk en snel bestellen en je bestelling ophalen in de winkel. De contactgegevens van Kippie Doetinchem zijn Joyce van Loo, Binnenstad Doetinchem, Heezenstraat 18, 7001 BR Doetinchem, e-mailadres: doetinchem@kippie.nl, telefoonnummer: 0314-342064. De openingstijden zijn op maandag van 13:00 tot 18:00, op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09:00 tot 18:00, op vrijdag van 09:00 tot 19:00 en op zaterdag is de winkel geopend van 09:00 tot 17:00. Op zondag is de winkel gesloten. De winkel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, je kunt uitstappen bij bushalte Doetinchem Centrum, op minder dan 100 meter afstand van de winkel. Als je met de auto komt, kun je parkeren in de Catharina Parkeergarage, op 2 minuten loopafstand van de winkel. Het parkeren kost hier tot €1,80 per uur. Vergeet niet om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Kippie.

Wil je weten wat Kippie Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kippie Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kippie Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kippie Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Kippie Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kippie Doetinchem

Bezoekers bekeken ook